Diensten

25UUR_8DAGEN

Vanuit onze centraal gelegen locatie in Breda verzorgen wij niet alleen uw nationale- en internationale (snel) transportdiensten, maar leveren wij bijvoorbeeld ook distributiediensten waaronder diverse vaste routes voor tevreden klanten.


U heeft per direct iets te vervoeren ?

Vanaf het moment dat u uw vervoersopdracht toevertrouwd aan Marenz Logistics zijn we, indien gewenst, binnen maximaal 30 minuten bij u om de zending in ontvangst te nemen. Uw zending wordt vervolgens meteen naar de geadresseerde vervoerd. Nadat uw zending door de ontvanger is aangenomen melden wij u dit per direct. Indien gewenst laten we de geadresseerde voor ontvangst tekenen; hiermee heeft u uw bezorging bevestigd !

Al onze voertuigen zijn uitgerust met routenavigatiesysteem, autotelefoon en boordcomputer. Tevens zijn al onze voertuigen altijd traceerbaar; wij kunnen u in realtime melden waar uw zending zich bevindt.


U heeft op korte termijn iets te vervoeren ?

Een route met leveringen op meerdere adressen? Bel ons, Marenz Logistics heeft ruime ervaring in het verzorgen van (al dan niet) lange routes. Het spreekt voor zich dat we uw opdracht zorgvuldig behandelen en dat we voor u de meest economische route plannen.
 
Een greep uit onze mogelijkheden :

● Van envelop tot een gewicht van 2 ton
● Distributieroutes in binnen- en buitenland
● Spoedzendingen in binnen- en buitenland
● Vervoer van medicijnen
● Vervoer van waardedocumenten
● Vervoer van- en naar beursgebouwen en exposities
● Vervoer naar- en afleveringen bij particulieren

Neemt u eens een kijkje in ons wagenpark.


West-Europa

Vanwege onze uitmuntende kennis van de vlaamse en franse taal, cultuur en handelswijzen zijn al uw zendingen van en naar België en Frankrijk bij ons in goede handen. Tevens zijn wij meer dan bekend in Duitsland en Italië, dus ook in deze landen een perfect visitekaartje voor uw firma.


Wist u dat...?

Marenz Logistics een levering heeft uitgevoerd op de Noordpoolcirkel? Het betrof een aandrijfas van een auto welke deelnam aan de Arctic Rally in Finland. Lees hier meer over de dit avontuur.