Marenz-Plus

25UUR_8DAGEN

 

Buiten de standaard logistieke dienstverlening van Marenz Logistics bieden wij ook een reeks Marenz-Plus diensten aan voor zowel nationale- als internationale bestemmingen. Simpelweg ontstaan door verzoeken van onze cliënten; deze diensten gaan net iets verder dan de standaard logistieke dienstverlening en sluiten perfect aan op onze doelstelling van 100% klanttevredenheid.

 

U gaat op vakantie ?

Er gaat niets boven een welverdiende vakantie ! Heeft u geen zin om met uw auto naar uw vakantiebestemming te rijden, maar wilt u wel graag ter plaatste de omgeving verkennen in uw eigen auto ? Dat kan ! Met de Marenz-Plus service gaat u met uw eigen auto uw vakantiegebied ontdekken. Hoe ? U reist met het vliegtuig, trein of boot naar uw vakantiebestemming. Marenz Logistics zorgt ervoor dat uw auto op de door u aangegeven datum op uw vakantiebestemming klaar staat. Uiteraard fris, schoon en gewassen van binnen en buiten !

Naar gelang uw wens wordt uw auto vervoerd of gereden naar de plaats van bestemming.

Het spreekt voor zich dat Marenz Logistics ook zorg kan dragen voor de terugreis van uw auto.

Deze Marenz-Plus service geldt uiteraard ook voor motorfietsen !

Vraagt u een offerte aan via : info@marenz.nl

 

U gaat verhuizen ?

We weten het allemaal; verhuizen vraagt een hoop geregel en er is veel te organiseren. Zo ook de daadwerkelijke verhuizing van uw (kostbare) inboedel. Marenz-Plus biedt zich aan om uw goederen van A naar B te vervoeren. Naar gelang de omvang van uw inboedel zetten wij de juiste wagen in, uiteraard mét chauffeur. Op het afgesproken tijdstip rijdt onze chauffeur bij u voor, het is nu enkel nog een kwestie van inladen en uw inboedel wordt veilig naar de nieuwe thuishaven vervoerd. Vraagt u naar de mogelijkheden via : info@marenz.nl

 

Uw bedrijf neemt deel aan een beurs of expositie ?

Erg vermoeiend zo’n beurs of expositie. Het zijn vaak lange en zware dagen om uw bedrijf op een nationale, of internationale, beurs te vertegenwoordigen. Geen verloren uren in het verkeer, en in de wachtrij op het beursterrein, voor uw personeel. Genoeg reden om het vervoer van uw produkten en/of beursstand uit handen te geven. Marenz-Plus zorgt ervoor dat uw produkten op tijd op plaats van bestemming zijn. Wij weten de hal waarin uw bedrijf zich op de beurs of expositie bevindt feilloos te vinden. Ook na de beurs staan wij weer paraat; op het door u aangegeven tijdstip staat onze chauffeur klaar om uw produkten en/of beursstand weer terug naar uw hoofdkantoor of opslag te vervoeren.

U vraagt een offerte aan via : info@marenz.nl

 

U heeft een speciale vervoersvraag ?

Via de Marenz-Plus service kunt u altijd een verzoek tot transport indienen of een offerte aanvragen voor die speciale rit of dat bijzondere vervoer. Na bestudering van uw aanvraag zullen we u een passend voorstel doen. U neemt contact met ons op via : info@marenz.nl